FARKLI OLMAK

Sorunca herkes farklı olmak istediğini söyleyebilir ama ezberlerimiz aynı olmamız gerekiyormuş da biz hata yapıyormuşuz hissi yaratmak için birebir.
Aynı olsaydık ve olmamız gerekseydi tornadan çıkardık. Çeşitli olmamız, senfoniye farklı notalar katmamıza , herkesin biricikliği ile hayata tad katmamıza olanak sağlıyor.
Farklı puzzle parçaları ile muhteşem bir tablo ortaya koyuyoruz.
Voltran oluşturuyoruz… Hepimiz başı olamayız.
Beraber ateş yakacağız, herkes odun kömür getirse olmaz. Çıra, ateş, ateş etrafına koyulacak taşlar , ateşi sürekli tutmak için emek …
Herkes kendi gibi olduğunda , ahenkli bir tabloda yerimizi almanın muhteşem huzurunu yaşamayı düşünmek bile Harika ??
Farklılıklarımız ile Birbirimizin farklılıklarına saygı duyup, kendisi gibi yaşamasına izin verebilmek ve hep beraber Tek Bir olabilmek ?
El alem bile konuşacak konu bulamaz ? El alem tüm alem haline gelir…

Not : Bu yazı bir arkadaşımın kaleminden ele alınmış bana ait değildir. Ancak çok beğendiğim için burada yayınlamak istedim,ayrıca ufak bir ilave yapmak istiyorum.Anlatıma sonuna kadar katılıyorum, esas olan farklı düşüncelere sahipken dostça kavga etmeden, birbirimizi anlayarak, ya da en azından anlamaya çalışarak bir arada yaşayabilmektir..Düşünsene Türkiye’de herkes GALATASARAY’lı….! ne kadar sıkıcı olurdu..Herkes süper kupa ve UEFA kupasına sahip olurdu,oysa insanların her şeye sahip olamaması,biraz özlem duyması gerekir..

07.EKİM.2017  BODRUM

Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.