SEVMİYORUM

İnsan ayırt etmek, ya da sevmemek bir tercih midir, yoksa bazıları sadece insan canlısı olamıyor mu.? Ya da insanlar bozuldumu..? Aç gözlüler mi, vicdansızlarmı, iki yüzlülermi, hadsizlermi, çıkarcılarmı, bencillermi, düşüncesizlermi, kötü niyetlilermi, hainlermi, kıskançlarmı, vahşilermi, çokmu hırslılar, fesatlarmı, çirkeflermi, şuursuzlarmı.? Tartışılır bir konu… Fakat günümüzde yaşananları, yaşatılanları göz önüne alırsak insanın, pek de sevilesi bir varlık olmadığını artık kabul etmek lazım. İnsan sevmediklerini de açıkça dile getirebilmeli diye düşünüyorum.. Kimse kimseyi sevmek zorunda da değil, sevmemekte insani bir duygu… Ben sevmediğim insanları açık, açık söylüyorum, herkese de tavsiye ederim insan rahatlıyor. Sevmediğiniz, içinizin almadığı hiç bir şeyi içinizde tutmayın paylaşın, sonra onlar size tansiyon, şeker, stres, hastalık olarak geri döner dikkat etmek lazım..

Sevmediğim o kadar çok insan varmış ki , yaz yaz bitmiyor , ama ben ilk 20 ye toplumun tanıdığı en çok sevmediğim kişileri yazmayı tercih ettim bayağıda zorlandım.. Başka zaman da toplumun tanımadıklarını yazarım belki.!!

Top 20 listem...

01 Süleyman Soylu

02 Bülent Arınç

03 İbrahim Tatlıses

04 Melih Gökçek

05 Tevfik Göksu ( Esenler belediye başkanı )

06 Mustafa Sarıgül

07 Devlet Bahçeli

08 Nagehan Alçı

09 Doğu Perinçek

10 Erman Toroğlu

11 Fatih Terim

12 Hülya Koçyiğit

13 Nusret Gökçe

14 Prof.Dr Ali Erbaş ( Diyanet işleri Başk )

15 Binali Yıldırım

16 Ahmet Davutoğlu

17 Bülent Ersoy

18 Rasim Ozan Kütahyalı

19 Recep Tayyip Erdoğan

20 Mehmet Boynu Kalın ( Eski Ayasofya İmamı )

Buyurun, biraz insan alır mısınız?” diye sorsalar, insanın içinden, ellerini ikram edilen böreği reddedermiş gibi kaldırıp “Sağ ol canım, ben insan seviyorum almayayım demek geliyor…

25. Ağustos. 2021 İSTANBUL

Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.