YALIKAVAK

Herkes hayatından memnun, herkes kopmuş , herkes bangır bangır, herkes balık rakı , kebap rakı , dans, müzik.. Fenix , Zuma , Anjelique ve diğer beach’ler ful..yer yok. Geçen akşam Günay’da Bülent Ersoy tıklım tıklım yer yok. akşam Yalıkavak marina zuma’da bir hayli uzun giriş kuyruğu , Nusret’in uçak alması için millet halen birbiriyle yarışıyor saatlerce para vermek için ayakta bekliyorlar. Dört kişi alkolsüz yaklaşık 8.000tl hesap dan bahsediyoruz , alkollü olduğunu varsayarsak o rakkamı yaklaşık iki ile çarparak deyerlendirin. Yalıkavak marinadaki dükkanlar ful çekiyor en ucuz tişört  1.500-2.000TL. Cook shop , Günaydın et devamlı ful, insanlar yemek yemek için sıra bekliyor. X bir kafede isim vermeyelim bir şişe su 60.tl bir kahve 160tl ayrıca burada oturmak için sıra bekliyorsun birde adam başı 300tl harcamak zorundasın yoksa yandın.. Tuvaletlerde bile sıra var ama bedava para ödemiyorsun buda marinanın kıyağı. Bu madalyonun birinci yüzü birde ikinci yüzü trafik var..Meşhuuurr İstanbul trafiğini arıyorsunuz dört km yol otuz dakika sürer’mi..??  sürer, birde park yeri problemi, bir otopark buldunuz içeri girip parketmeniz en az on  dakika..Valeye bırakırsanız sıkıntı yok. Ama valeye bırakabileceğiniz mekanlar ortalama adam başı en az 150 $ o da çok içmezseniz.

Hal böyleyken ülke ekonomisinin kötü olduğundan bahsetmek çok yersiz olur. Bence Nureddin bitkisel çok haklı ekonomide sıkıntı yok. Sıkıntı halk da  halk yalan söylüyor.  Enteresan bir ülkeyiz..

Küçük bir not : Tabi iki bu yazılanlar ülkenin genelini temsil etmiyor biraz farklı bir durum ama gene de enteresan. Topu kırk tl olan italyan dondurmacının önündeki kuyruk halk ekmek kuyruğundan daha uzun..!!

Bilimin doğrusu politikanın yanlışıdır oy kaybettirir…

21 . TEMMUZ . 2022    YALIKAVAK  / BODRUM

Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.