HÜKÜMET İSTİFA

Evet bence’de hükümet istifa..!

Ben Fenerbahçe’li taraftarları bir Galatasaray taraftarı olarak destekliyor, onaylıyor ve susmadıkları için takdir ediyorum.

Hükümet istifa demek bence demokrasinin ve düşünce özgürlüğünün olduğu iddia edilen bir ülkede anayasaya ve ceza kanunlarına aykırı olmamalı diye düşünüyorum. Herkes düşüncesini özgürce söylemeli ne var bunda. Hükümet yetkililerinin yok mesaimizi böleriz, yok öyle yaparız, yok böyle yaparız söylemlerini’de hiç değerli ve anlamlı bulmuyorum. Eleştiriye açık değilsen o zaman demokrasiden bahsedemezsin..

Ben normal bir vatandaş olarak hükümeti sevmek zorunda değilim, yaptıklarını beğenmek zorunda da değilim, ben yirmi yıldır hükümet yetkililerinden birinin pardon yanlış yaptık dediğini’de duymadım, her şeye bir cevapları var maşallah. Yarı yolda araçlarına aldıkları ortaklarını da sevmek zorunda değilim.Ve’de sevmiyorum..

Neden sevmiyorum; Ülkeyi iyi yönetemediklerini düşünüyorum, kadrolarında bilgili, donanımlı ve liyakatli insanların bulunmadığını düşünüyorum, yol yapmanın köprü yapmanın baraj yapmanın asli görevleri olduğunu unutup, bir lütuf gibi göstererek aklımızla alay edildiğini düşünüyorum, ( Bu konuyla ilgili geçen günlerde deprem bölgesinde bir vatandaşla röportaj yapıldı adam hükümet için yol köprü baraj yaptıklarını ve bununla övündüklerini söylüyorlar dedi, ben ailemi geçindiriyorum onlara kıyafet alıyorum yemek alıyorum diye övünebilirmiyim, övünemem çünkü ben bunları zaten yapmak zorundayım dedi kıssadan hisse ), ekonominin hiç iyi gitmediğini düşünüyorum, her geçen gün alım gücünün düştüğünü düşünüyorum, gençlerin gelecek korkuları olduğunu düşünüyorum, İnsanların açlık sınırının altında ücretle çalıştırıldığını düşünüyorum, işsizlik oranın çok yüksek olduğunu düşünüyorum, adaletin olmadığını düşünüyorum, hukukun özgür karar veremediğini düşünüyorum, güven ortamının yok olduğunu kimsenin kimseye güvenmediğini düşünüyorum, suçluların görmezden gelindiğini düşünüyorum, kadınların ve çocukların can güvenliğinin olmadığını düşünüyorum, mutsuz ve endişeli insanların çok olduğunu düşünüyorum, suskun ve korkan insan sayısının çok olduğunu düşünüyorum, doğruların yalan, yalanların doğru gösterildiğini düşünüyorum, en önemlisi bütün bunlar yokmuş gibi yaşanmıyormuş gibi davranmaya devam edileceğini düşünüyorum. Bu ülkede düşünce özgürlüğü varsa ben böyle düşünüyorum, bu sebeplerden dolayı’da sevmiyorum.. Bu yüzden hükümetin yetersiz olduğunu ve istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum…

Yönetemiyecekseniz lütfen ülke yönetimine talip olmayın insanların zamanından çalmayın insanları oyalamayın. Bu halk çok daha fazla güzellikleri, sözde değil özde refahı, huzuru ve zenginliği hak ediyor.

İnsanların egoları vücut ısılarını geçmemeli geçerse sıkıntı oluyor..

01 . MART . 2023 İSTANBUL

Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.